Glasvezel Aalten & Oost Gelre | Projectplanning
1697
page-template-default,page,page-id-1697,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Projectplanning Wanneer is het zover?

Hoe ziet de planning van CIF er uit?
Lees hieronder de stappen en datums die wij van CIF hebben ontvangen
Informeren

U heeft een uitnodiging voor de informatie bijeenkomsten ontvangen in Aalten en Oost Gelre en Aalten op 4, 5, 6 en 7 september. Wij zijn daar aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Kiezen

Vanaf 4 september kunt u bij de door u gekozen internetprovider een abonnement afsluiten. Vanaf dat moment gaat het tellen beginnen en wordt het spannend of de 50% wordt gehaald. Het is ook aan u om uw buren te enthousiasmeren om ook voor glasvezel te kiezen. Nu alleen advies aanvragen? Klik hier.

Verbinden

Op 23 oktober wordt door CIF bepaald of de 50% grens en dus voldoende aansluitingen is behaald. Wij gaan er vanuit dat dit prima haalbaar is! Hierna kunt u met de voorbereidingen binnenshuis beginnen en zal CIF eind dit jaar met de aanleg starten.

Welke stappen kunt u ondernemen?

Informeren

Laat u goed voorlichten over welke provider het beste bij uw situatie past. Hiervoor worden informatieavonden georganiseerd op 4, 5, 6 en 7 september. Wij zullen hierbij ook aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

Kiezen

Wanneer uw een providerkeuze heeft gemaakt kunt u zich vanaf 4 september aanmelden bij deze provider.

Helpen om 50% te behalen

Zodra u zich heeft aangemeld, raden we u aan om anderen ook het belang van glasvezel uit te leggen en als ambassadeur voor glasvezel op te treden. Zo helpt u de kans van slagen (behalen 50% voor de deadline) vergroten.

Voorbereiden

We gaan er natuurlijk vanuit dat de 50% voor de deadline is gehaald. Daarna kunt u starten met het inventariseren, aanpassen en voorbereiden van uw interne bekabeling zodat u eigenlijk alleen een kabel hoeft om te prikken wanneer de glasvezel is aangelegd.

Tijdens deze periode kunt u alvast onze hulp inschakelen voor de juiste router, bekabeling en informatie. Er is dan nog voldoende tijd om de nodige voorbereidingen te treffen voordat eind dit jaar de glasvezelkabel is aangelegd.

Online

Eind dit jaar zal de aanleg door CIF na verwachting afgerond worden en bent u online via de nieuwe glasvezelaansluiting. Eindelijk lekker vlot internetten en HD televisie kijken, zonder storing of traagheid.

Informatiebijeenkomsten

De informatiebijeenkomsten worden georganiseerd op 4, 5, 6 en 7 september. Hieronder treft u de locaties en tijdstippen aan.

4 september Lievelde Erve Kots Eimersweg 4 7137 HG 19.30-21.30/22.00
5 september Aalten Restaurant ’t Schepersveld Loohuisweg 5 7121 JL 19.30-21.30/22.00
6 september Aalten Kulturhus Lintelo Schooldijk 23 7121 LX 19.30-21.30/22.00
7 september Lichtenvoorde ’t Zwaantje Zieuwentseweg 1 7131 LA 19.30-21.30/22.00

Meer informatie?

De komende maanden zullen wij alle beschikbare informatie die wij binnen krijgen met u delen. Hou deze website in de gaten of neem contact met ons op.

Help mij met mijn keuze Direct bestellen